Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Martin Twaalfhoveniers;
Vestigingsadres: Middelweg 114, 1911EK Uitgeest;
Telefoonnummer: 06 53 96 77 07.
E-mailadres: info@palmerie.com
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00.
KvK-nummer: 34190911
Btw-identificatienummer: NL190551100B01

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van palmerie.com en op elke totstandgekomen overeenkomst op afstand tussen palmerie.com en consument. Indien u een bestelling plaatst op palmerie.com, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en in euro’s aangegeven.

Levering

De overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding van de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden. Nadat de betaling door palmerie.com is ontvangen, ontvangt de consument een bevestiging per e-mail en worden de bestelde goederen geleverd. Palmerie.com streeft ernaar te leveren binnen 3 tot 4 werkdagen.
Alle artikelen worden door palmerie.com stevig verpakt. Indien een artikel onverhoopt toch beschadigd aankomt, dient de consument dit binnen 48 uur te melden aan palmerie.com.

Verzendkosten

De Palmerie brengt € 5,95 verzendkosten per bestelling in rekening voor pakketten naar Nederland en € 9,95 voor pakketten naar België.
Bij bestellingen boven de € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht bij bezorging in Nederland.

Ruilen en Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien hij het product wil retourneren of ruilen, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de palmerie.com verstrekte instructies.

Ruilen
Indien de consument het artikel wilt ruilen, dient hij binnen 14 dagen contact op te nemen met palmerie.com. Het te vervangen artikel dient door de consument eerste aan palmerie.com gertourneerd te worden, waarna de consument het vervangende artikel toegestuurd krijgt. De kosten van de terugzending komen voor de rekening van de consument.

Retourneren
Indien de consument het artikel wilt retourneren, dient hij binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met palmerie.com. De kosten van de terugzending komen voor de rekening van de consument.
Palmerie.com zal het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

Artikel niet voorradig 

Indien een artikel niet meer voorradig blijkt te zijn, zal de Palmerie het aankoopbedrag per direct terugstorten op de rekening van de consument. In het geval dat een artikel nabesteld kan worden, legt de Palmerie dit per e-mail aan de consument voor. De consument kan er dan voor kiezen te wachten op de levering van de nabestelling of de order te annuleren en het geld terug te krijgen.

Garantie

De garantie gegeven door de Palmerie gaat direct in na de aankoop van het product en geldt voor maximaal 1 groeiseizoen. Voor elke aankoop geldt dat het groeiseizoen afloopt op 1 november van dat jaar.
Daarnaast geeft de Palmerie geen garantie op bomen en/of planten die doodvriezen of afsterven, ondanks dat is aangegeven dat deze winterhard zijn. De aangegeven winterhardheid van bomen en/of planten is een richtlijn en hiervoor kan de Palmerie niet aansprakelijk worden gesteld.

iDeal Paypal PostNL DHL
Copyright © 2024 Palmerie. Alle rechten voorbehouden.