Ruilen en Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien hij het product wil retourneren of ruilen, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de palmerie.com verstrekte instructies.

Ruilen
Indien de consument het artikel wilt ruilen, dient hij binnen 14 dagen contact op te nemen met palmerie.com. Het te vervangen artikel dient door de consument eerst aan palmerie.com geretourneerd te worden, waarna de consument het vervangende artikel toegestuurd krijgt. De kosten van de terugzending komen voor de rekening van de consument.

Retourneren
Indien de consument het artikel wilt retourneren, dient hij binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met palmerie.com en de artikelen terug sturen. De kosten van de terugzending komen voor de rekening van de consument.
Palmerie.com zal het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

Artikel niet voorradig 

Indien een artikel niet meer voorradig blijkt te zijn, zal de Palmerie het aankoopbedrag per direct terugstorten op de rekening van de consument. In het geval dat een artikel nabesteld kan worden, legt de Palmerie dit per e-mail aan de consument voor. De consument kan er dan voor kiezen te wachten op de levering van de nabestelling of de order te annuleren en het geld terug te krijgen.

Retouradres:
Palmerie
Middelweg 114
1911 EK Uitgeest

iDeal Paypal PostNL DHL
Copyright © 2024 Palmerie. Alle rechten voorbehouden.