Winterbescherming planten en bomen

Tijdens de koude wintermaanden is het verstandig uw vorstgevoelige bomen en planten te beschermen tegen de vorst. Dit kunt u doen door de beplanting te voorzien van winterbescherming of ze binnen op een vorstvrije plaats te laten overwinteren.

Indien uw planten of bomen in een verplaatsbare pot/bak staan, is de optie ze op een vorstvrij plaats te laten overwinteren, degene die onze voorkeur heeft. Zo worden ze niet blootgesteld aan de vrieskou. Onder een vorstvrije plaats verstaan wij een schuur, garage, kas of andere onverwarmde kamer. Heeft u niet de mogelijkheid om de vorstgevoelige bomen of planten zelf naar een vorstvrije plek te brengen, dan kunt u ook gebruik maken van de winterstalling bij de Palmerie. Tijdens de wintermaanden stallen wij uw beplanting in onze kas en zullen wij deze goed verzorging.
Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Als u planten of bomen in de volle grond heeft staan, zijn er voldoende beschermingsmaterialen beschikbaar om ze te beschermen tegen de vorst. Deze winterbescherming kunt u bestellen in onze webshop. Wij hebben onder andere lichtslangen, warmtelinten, beschermhoezen, stromatten en noppenfolie in ons assortiment.
Daarnaast bieden wij ook diverse voedings- en verzorgingsproducten aan.

Lees hier ook een gerelateerd artikel over het beschermen van uw palmboom tegen de vorst.
Lees hier ook een gerelateerd artikel over het beschermen van uw olijfboom tegen de vorst.

winterbescherming planten en bomen

 

 

 

 

iDeal Paypal PostNL DHL
Copyright © 2024 Palmerie. Alle rechten voorbehouden.